Pentagramele magiei…

Pentagramele au fost tot timpul considerate semnele vrajitorelor care folodeau magia neagra,ei si ce-i cu asta? eu le gasesc de-a dreptul senzationale si atractive,pline de mister.
In unele dintre cazuri era nevoie de cinci vrajitoare , fiecare asezata in unul din cele cinci colturi ,care reprezentau spiritu , aerul , focul , pamantul si apa , pentru a duce la bun sfarsit respectiva incantatie.

 tribal.jpg

 pentacle.jpg

pentagrama.jpg

Anunțuri

~ de flamesofjoy pe Octombrie 28, 2007.

2 răspunsuri to “Pentagramele magiei…”

  1. asa zici tu? pentagramele sunt folosite atat in magia alba cat si in cea neagra.. in cea alba (in care Dumnezeu este cel venerat) se foloseste pentagrama cum este in poza a-2-a (cea pe fundal galben) si reprezinta cele cinci locuri unde a fost lovit Isus pe cruce (de aceea demonii se feresc de ea), cum ai zis si tu elementele spirit, apa, aer pamant si foc, cat si omul microcosmic cu bratele desfacute. Mai este si cea din ultima poza care intradevar este folosita de vrajitoarele care lucreaza cu Satan sau de satanistii traditionali pentru ca atrage demonii. Nu inteleg de ce postezi despre anumite lucruri fara sa ai habar de ele. Daca vrei sa inveti cate ceva despre magie iti recomand sa citesti cat mai mult. Pentru inceput ar fi buna cartea „Manual de initiere in vrajitorie de Oberon Zell – Ravenheart”. Dai un search pe google si sigur o gasesti la vreo librarie online sau poate chiar pe scribd ;). Si te rog eu nu mai scrie despre lucruri din magie despre care nu stii caci iti poti face rau tie sau chiar si altora care te cred.

  2. este foarte tare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: