Incredibil…copii negociati ca la piata

Ce mi-a fost dat sa vad aseara la televizor m-a oripilat cum nu imi puteam imagina vreodata ca se poate intampla.Daca as spune ca traim intr-o jungla, ar fi o ofensa la adresa animalelor, pentru ca un animal niciodata nu isi abandoneaza puiul sau nu intentioneaza sa ii faca rau, ba din contra vrea sa il ocroteasca pe cat se poate de mult.

Erau prezentate niste bestii, ca altfel nu ii pot numi, de asa-zisi parinti care negociau pretul pentru care urmau sa isi vanda copii, fara sa fi avut nici cel mai mic resentitment, ca si cand ar fi vandut niste fiare vechi. In unele cazuri negocierile se faceau chiar in prezenta copiilor, de parca nu ar fi fost deja destul de revoltator faptul ca urmau sa fie vanduti ca niste vite la targ, pe deasupara sacutii de ei mai erau nevoiti sa si asculte cum cei care le-au dat viata se descotorisesc de ei ca de niste sosete rupte. Cei mai multi dintre ei motivau in momentul in care au fost prinsi ca ii dadeau spre adoptie ca sa traiasca mai bine, insa erau prezentate si scene clare in care „vanzatorii” isi negociau copiii pe bucati:si anume rinichii costa atat, inima atat s. a.m.d.

Este de-a dreptul strigator la cer ca am ajuns sa fim martorii unor asemenea evenimente- si cum sunt javrele astea pedepsite? Eventual li se dau cativa ani de inchisoare si gata. Asa ceva nu se mai poate !!! Jigodiile astea ordinare ar trebui nu numai pedepsite cu moartea, dar supuse unor torturi groaznice, pentru ca in ultimele clipe, cand viata li se scurge din trup sa simta inzecit raul pe care vroiau sa il faca.

Anunțuri

~ de flamesofjoy pe Martie 17, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: